Βιογραφικό

 

g_spiliotpoulos

Ο Γεώργιος Σπηλιωτόπουλος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής σχολής απο το 2002 και υποψήφιος Διδάκτωρ Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ειδικεύτηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές. Μέρος της ειδικότητας του ολοκλήρωσε στα νοσοκομεία ΚΑΤ (Κλινική Μικροχειρουργικής Χεριού) και Παίδων Παναγιώτης & Αγλαία Κυριακού (Παιδοορθοπαιδική κλινική).

 

Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής την 16/12/2013 μετά απο εξετάσεις στην ειδική επιτροπή του υπουργείου υγείας. Έκτοτε δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εχει δημοσιεύσει κατα καιρούς σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων ως ομιλητής. Σήμερα ασκεί την ορθοπαιδική χειρουργική μέσα απο τις υψηλές παροχές των ιδιωτικών θεραπευτηρίων του  Ιατρικού κεντρου Αθηνών, του Mediteranneo Hospital, της Ευρωκλινικής Αθηνών και του ΙΑΣΩ General (στον όμιλο του οποίου έχει διατελέσει επιμελητής Ορθοπαιδικής κλινικής για 3 χρόνια).

 

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας,της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης.

 

Ζει στην Αθήνα και είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.